Η Clever-net δραστηριοποιείται στον τομέα της διαφήμισης σε όλη την  Ελλάδα. Τα στελέχη της εταιρίας έχουν 20ετή και πλέον εμπειρία. Διαθέτει ευρύ πελατολόγιο σε όλους τους τομείς με καταξιωμένους συνεργάτες και αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή.

Στην Clever-Net έχουμε ως όραμα να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για τους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για το σκοπό αυτό η Clever-Net έχει πιστοποιηθεί:

•  ISO 9001:2008

•  ISO 14001:2015

•  ISO 45001:2018

•  Πρότυπο του ΕΛ.Ο.Τ. 1435.

Με τις εξαιρετικές συνεργασίες που έχει πετύχει με εταιρίες του κλάδου της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Υπηρεσίες
Η Clever-Net  αναλαμβάνει την προώθηση νέων προϊόντων/υπηρεσιών αλλά και την στρατηγική επανατοποθέτηση στην αγορά, στην οποία δραστηριοποιείται ο πελάτης. Λαμβάνοντας υπόψη της όλες τις παραμέτρους, διαμορφώνει tailor-made διαφημιστικές ενέργειες :

•  Ολοκληρωμένα προγράμματα διαφήμισης

Η Clever-Net έχει τη δυνατότητα να αναλάβει το Branding και τη δημιουργία Εταιρικής ταυτότητας για λογαριασμό του πελάτη, όπως επίσης και ολοκληρωμένα πακέτα διαφήμισης και προώθηση καινούργιων προϊόντων.

• Digital

Η Clever Net  παρέχει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital με στόχο την άριστη προβολή των πελατών της στα Κοινωνικά Δίκτυα και το Internet.

•  Υπαίθρια Διαφήμιση

Η Clever-net παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες της, ολοκληρωμένης προβολής σε Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους Υψηλής Επισκεψιμότητας καθώς και σε Κινούμενα μέσα. Με ένα δίκτυο που εκτείνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και τα Βαλκάνια.

• Special Projects και εκδηλώσεις

Η Clever Net αναλαμβάνει να διοργανώσει εκδηλώσεις, έξυπνα events και πολλές ακόμα καινοτόμες δράσεις.

Πολιτική ποιότητας

Πολιτική για το περιβάλλον

Πολιτική για την υγεία και την ασφάλεια

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΚΤΗΤΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 

 

Προηγούμενο άρθροBranding – Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
Επόμενο άρθροΔημοσιότητα – Εκθέσεις – Κατασκευές