Η Clever-Net μπορεί να κατασκευάσει πολυσέλιδη ιστοσελίδα στα μέτρα σας για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησής σας.

Μέσα από 5 ή περισσότερες σελίδες μπορείτε να περιγράψετε αναλυτικά τις δραστηριότητές σας, προβάλλοντας και ενισχύοντας τα πλεονεκτήματα σας.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τις αναλυτικές πληροφορίες που ψάχνουν για την επιχείρησή σας από τις επιμέρους σελίδες του website σας, οι οποίες μπορούν να εμφανίζονται ως διαφορετικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης.

Seo Copywriting
Η εξειδικευμένη ομάδα των SEO Copywriters του Χρυσού Οδηγού αναπροσαρμόζει, κατάλληλα, τα κείμενα της επιχείρησής σας για να είναι φιλικά τόσο προς τις μηχανές αναζήτησης, όσο και προς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας

Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης
Η κατασκευή ενός Basic Page website είναι SEO Friendly και πληροί τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για να σας βρίσκουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης

Παράδειγμα χρήσης λέξεων κλειδιών που πρέπει να προσέξουμε

Πολυγλωσσικό περιεχόμενο
Η μετάφραση του website σας σε διαφορετικές ξένες γλώσσες διευκολύνει την άμεση πρόσβασή του σε νέες αγορές, επεκτείνοντας τις δυνατότητες της επιχείρησής σας.

Σε ποιούς απευθύνεται
Απευθύνεται σε επαγγελματίες όλων των κατηγοριών που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία, μέσω της αναλυτικής περιγραφής της επιχείρησής τους. Μέσα από τις ξεχωριστές σελίδες του Basic Website έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή προϊόντων, προβάλλοντας και ενισχύοντας τα «δυνατά» σου σημεία, κάνοντας τα περισσότερο ανταγωνιστικά.

Τι δυνατότητες παρέχει
Αυτός ο τρόπος παρουσίασης μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά επιπλέον ενέργειες προβολής, όπως καμπάνιες Google AdWords για μια πιο ολοκληρωμένη digital παρουσία.
Επίσης, η παρουσίαση διαφορετικών προϊόντων ή υπηρεσιών σε ξεχωριστές σελίδες δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης της κατάταξης του website σας στις μηχανές αναζήτησης με διαφορετική στόχευση ανά σελίδα, δηλαδή με διαφορετικές λέξεις-κλειδιά.

Σημαντικά σημεία για μια ιστοσελίδα επιχείρησης

 

Προηγούμενο άρθροΚατασκευή Eshop
Επόμενο άρθροΙστοσελίδα ΓΕΜΗ – Οικονομική Κατασκευή