Τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά portals αποτελούν πλέον ένα βασικό μέσο για την ενημέρωση του κοινού, και η εύκολη πρόσβαση τους στην επικαιρότητα τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να παρέχουν πλήρη ενημέρωση όλο το 24ωρο.

Αυτό τα φέρνει αντιμέτωπα με ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών από διάφορα μέρη του κόσμου που απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές ομάδες αναγνωστών.

Γνωρίζετε ποιοί είναι οι αναγνώστες σας ;

Η Clever-Net με την πολυετή εμπειρία της, μπορεί να ανταπεξέλθει άριστα στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς προσφέροντάς σας εξειδικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες ενημερωτικών portals, ειδησεογραφικών sites καθώς και ηλεκτρονικών περιοδικών.

Πως λειτουργούμε

Σαν βάση, ξεκινάμε από τον προσδιορισμό του δυναμικού της αγοράς και συνεχίζοντας καταρτίζουμε τα σχέδια διάταξης που θα συμπεριλάβουν το είδος των ειδήσεων του portal cover.

Για την υλοποίηση των project μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης περιεχομένου (CMS) τα οποία επιτρέπουν τη γρήγορη φόρτωση δεδομένων και την προθήκη εξατομικευμένων προγραμμάτων όπως: προηγμένες επιλογές αναζήτησης, έκτακτη επικαιρότητα, κορυφαίες ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.

Προηγούμενο άρθροΙστοσελίδα ΓΕΜΗ – Οικονομική Κατασκευή
Επόμενο άρθροGoogle Διαφημιστικές Καμπάνιες